Tratamente faciale

De ce tratamentul facial pentru barbati este diferit de cel pentru femei?
Esti in cautarea unui tratament facial pentru barbati? Trebuie sa te asiguri ca esti pe mana unui specialist, altfel poti suferi cum nu iti imaginezi

Deoarece exista diferente mari intre tenul unui barbat si al unei femei, este absolut necesar ca tratamentul sa fie adaptat.

Majoritatea barbatilor fug de scoaterea punctelor negre, tocmai pentru ca nu se tine cont de diferenta fiziologica a pielii.
Pielea este mai groasa la barbati, motiv pentru care este necesara mai multa pregatire inainte de extractia punctelor negre, mai ales daca tenul este acneic.
Hidratarea si deschiderea porilor sunt pasi ce au nevoie de mai mult timp pentru ca extractiile sa efectueze corect si fara durere.
Aceste etape sunt critice in procesul de scoatere a punctelor negre la barbati.
Barbatii au o circulatie mai mare a sangelui in pielea fetei. Nepregatirea suficienta a tenului inainte de extractii si folosirea unor instrumente neadecvate, poate duce la spargerea vaselor de sange.
Barbatii, de asemenea, au pe fata o toleranta mai mica la durere.
Neluarea in cont a celor de mai sus, poate transforma un tratament facial, care ar trebui sa fie foarte relaxant, intr-un adevarat chin.
Barbatii au o densitate mai mare a colagenului pe fata dar pielea lor incepe sa se subtieze de la varsta de 12 ani.
Acest lucru face ca ei sa devina mai predispusi la riduri adanci.
Pe frunte au riduri mai adanci decat femeile si prin urmare este necesar sa se maseze mai mult aceasta zona.
In orice tratament facial pentru barbati, este necesar sa se foloseasca tehnici de lifting facial.
Acestea au scopul de a ajuta la relaxarea muschilor faciali, implicati in formarea ridurilor.
Ei sunt predispusi si la formarea unor riduri mai adanci in jurul ochilor.
Daca comparam nivelul de elasticitate pe care o femeie il obtine in urma unui facial de hidratare, cu cel al unui barbat, o sa observam mai putine diferente in elasticitate la barbat.
Asta inseamna ca nu obtin rezultate la fel de repede pe cat ar obtine o femeie.
Partea buna este ca tenul unui barbat nu este la fel de sensibil pe cat poate fi al unei femei.
Acest aspect este extrem de important.
Tehnicile de lifting pot fi mai ferme si produsele de exfoliere pot fi mai concentrate.
Cu produse de inalta calitate, concentrate si cu o pregatire adecvata, se pot obtine rezultate care sa multumeasca si sufletul unui barbat.
Sunt mult mai multe diferente intre tenul unui barbat si al unei femei.
Se adaptează orice tratament pentru nevoile tenului tau. In felul acesta, obtii o curatare, un lifting facial si o relaxare atat de necesara zilele acestea.

Microneedling 

(mezoterapie cu ace)


Rejuvenare prin microneedling este o metodă pe care o poți adopta cu succes pentru îmbunătățirea aspectului pielii. Microneedling sau terapia de inducție de colagen ajută la îmbunătățirea aspectului ridurilor, reducerea hiperpigmentării, reîntinerirea pielii, tratamentul alopeciei și la hidratarea în profunzime a pielii, având un efect de lifting.

Ce înseamnă tratamentul de microneedling?

Tratamentul de microneedling este o procedură de regenerare a pielii, care implică utilizarea unui dispozitiv cu microace. Procedura este minim invazivă, dispozitivul având forma unui stilou cu ace de de unică folosință. Printr-o serie de înțepături la nivelul pielii , sunt introduse în stratul profund al dermului substanțe active adaptate nevoilor pacientului.

Cocktailul de substanțe utilizate este personalizat în funcție de diagnosticul fiecărui pacient tratat. Există substanțe de albire pentru tratarea melasmei (petele maro de la nivelul feței) dar și pentru stimularea secreției de colagen în cazul cicatricilor atrofice, cicatricilor de acnee, porilor dilatați, ridurilor sau vergeturilor. Terapia este utilizată chiar și pentru stimularea creșterii părului la nivelul scalpului.

Dispozitivul de microneedling execută microcanale la nivelul pielii, la adâncimi diferite în funcție de afecțiune și cu o viteză reglabilă. Celulele din jurul acestor canale preiau informația de perforare ca pe un stimul. Astfel, se declanșează un proces în cascadă de generare a noi fibre de colagen, elastină sau capilare. Practic este stimulată capacitatea naturală de regenerare a pielii.

Avantajele terapiei sunt: vindecarea controlată, fără cicatrici, timpul minim de vindecare, personalizarea tratamentului.

Cine poate să facă un tratament de rejuvenare prin microneedling?

Tratamentul de microneedling este recomandat tuturor tipurilor de piele și poate fi folosit cu succes pe întreg corpul. De la scalp (alopecie), față, gât, decolteu, mâini, ochi, cearcăne sau buze, până la zone mai extinse de pe corp, în cazul vergeturilor și a pielii lipsite de tonus.

Procedura de microneedling este recomandată în următoarele cazuri:

  • rejuvenare piele;
  • tratamentul cicatricilor atrofice, postacneice, postchirugicale, postarsuri;
  • pielea îmbătrânită și afectată de soare (antiaging);
  • hiperpigmentare / probleme de pigmentație (melasmă);
  • pori dilatați și seboree;
  • vergeturi;
  • alopecie

În timpul tratamentului se pot folosi cocktailuri pentru lifting, rejuvenare, depigmentare sau creșterea părului.

Ce se întâmplă după procedură?

Imediat după procedură, zona tratată poate fi iritată și roșie. Reacțiile pot persista de la câteva ore până la 3-4 zile, în funcție de gradul de sensibilitate al fiecărei persoane.

Cele mai multe persoane vor experimenta roșeață și umflare ușoară într-un mod similar cu arsurile solare timp de până la 24 de ore. Reacția inflamatorie a pielii este extrem de scurtă și se modifică în mod semnificativ în termen de ore, de la roșeață la o nuanță de roz.

În următoarele zile, pielea se calmează, eritemul reducându-se semnificativ. Pielea devine uscată și apare o ușoară exfoliere (sau nu). Întrucât microcanalele produse de microace se închid în 2-3 ore după procedură, este permis machiajul a doua zi. Efectele definitive apar la 2-3 luni de la finalizarea ședințelor de tratament.

Este important de știut că procedura de microneedling nu este recomandată în cazuri de:

  • infecție activă la nivelul pielii;
  • febră;
  • sarcină/alaptare
  • injectare recentă de toxină botulinică (este nevoie de 30 zile de interval liber);
  • boli cronice de piele (eczemă, psoriasis);
  • tratamente cu anticoagulante sau retinoizi orali.

Câte ședințe sunt necesare de obicei?

În cazul procedurii de microneedling, numărul ședințelor diferă în funcție de zona tratată și de complexitatea tratamentului, iar produsele folosite sunt medicale si speciale pentru aceasta terapie .

În general se recomandă între 4 – 8 ședințe la interval de 2-3 săptămâni. Pentru rejuvenare sunt necesare 4-6 ședințe, la un interval de 2-3 săptămâni. Pentru cicatrici, vergeturi sau piele lipsită de tonus sunt necesare 6-8 ședințe sau chiar mai multe, în funcție de particularitățile fiecărei persoane, la un interval de 4-6 săptămâni. Planul de tratament și numărul ședințelor se vor stabili în urma consultației cu specialistul.


Hidradermabraziune

O terapie facială complexă care permite curățarea în profunzime a pielii cu acțiune simultană de hidratare și întinerire, în timp ce acționează și asupra unei serii de probleme cosmetice. Pe lângă curățarea în profunzime a pielii, terapia se aplică și în tratarea: liniilor fine, pungilor de sub ochi, bronzului neuniform, acneei și arsurilor solare. Hidratează, elimină comedoanele și se obțin rezultate excelente pe pielea grasă cu pori lărgiți.Celulele moarte sunt curățate fără particule abrazive și este descoperită pielea nouă, sănătoasă. 

Hidradermabraziunea utilizează diverse transductoare spiralate. Introducerea unui ser hidratant contribuie la netezirea epidermei, la îndepărtarea pigmentării și la regenerarea pielii. Vacuumul, la rândul său, îmbunătățește tonusul, creează efectul de lifting al pielii, îmbunătățește microcirculația și drenajul limfatic. Pielea se catifelează și permite serurilor active să pătrundă în profunzime. Eliberează porii de impurități, fără ca pielea să sufere răni.Este una dintre cele mai eficiente proceduri pentru combaterea acneei și a punctelor negre, deoarece nu numai că localizează focarul și îl vindecă, ci îndepărtează și sursa.

Curăță cele mai profunde impurități și reglează sebumul. Curăță comedoanele subcutanate închise, care nu pot fi curățate prin niciuna dintre procedurile pentru față cunoscute. De asemenea, stimulează celulele producătoare de colagen, care la rândul lor ajută la netezirea ridurilor.

Ultrasunetele

Microvibrațiile și undele de frecvență înaltă penetrează stratul de suprafața al pielii și masează epiderma. Prin această acțiune, se poate aduce la echilibru Ph-ul pielii și se deschid porii pentru o mai bună penetrare a substanțelor bio-active utilizate în sedința de tratament.

Ca rezultat, pielea va arăta mai tânără și tonifiată. De asemenea, soluțiile și cremele aplicate vor acționa cu mai multă putere.

Tratamentul cu un aparat ultrasunete stimulează și producția de melanină. Aceasta poate avea ca efect reducerea sau înlăturarea petelor solare sau a celor cauzate de imbătranire. Pe lângă aceasta, tratamentul are și un efect de peeling, curățand astfel tenul în profunzime fără a fi agresiv.

Contraindicatii: boli ale pielii, rani deschise, sarcina. 

Radiofrecventa faciala

Radiofrecventa faciala este una dintre noile tehnologii folosite in aceste tratamente faciale anti-imbatranire. Acest lucru se datoreaza beneficiilor evidente inca de la prima sedinta de tratament;

  • efectul de lifting este unul accelerat*
  • efectele antirid sunt vizibile inca de la prima sedinta*
  • pielea isi recapata elasticitatea si fermitatea pe termen lung
  • tratamentul stimuleaza producerea de elastina si colagen, care ajuta la mentinerea tonusului pielii, conferind un aspect ferm si luminos tenului dumneavoastra
  • radiofrecventa faciala este o metoda de tratare nonchirurgicala, nedureroasa si noninvaziva.

  • radiofrecventa reprezinta un tratament lipsit de riscuri (infectii sau alergii)     

Contraindicatii; 

  • femeilor insarcinate sau aflate in perioada de alaptare
  • persoanelor suferinde de herpes
  • persoanelor cu hipertiroidie
  • persoanelor purtatoare de pace-maker
  • persoanelor purtatoare de proteze metalice
  • persoanelor care prezinta rani in zona aplicarii tratamentului

 

Biolifting

Biolifting - curent microelectric cu un nivel redus de curent electric, adaptat la impulsurile electrice naturale ale corpului. Stimulează circulația sângelui și scurtează fibrele musculare sub forma unei gimnastici pasive. Contribuie la pătrunderea ingredientelor active în profunzime. Se aplică, de obicei, în zona conturului ochilor.

CONTRAINDICATII

Afectiuni cronice ale pielii (hematom, eritem, prurit, infectii), diabet, afectiuni cardiace, istoric de accidente vasculare, persoane care urmeaza tratament anticoagulant, femei insarcinate si care alapteaza, persoanele care sufera de epilepsie și cancer, persoanele care au implant metalic sau aparat dentar metallic.

Spray cu oxigen

Spray cu oxigen - saturează pielea cu oxigen până la cele mai adânci straturi ale ei. Acesta funcționează ca un vehicul pentru ingredientele active care sunt absorbite în profunzime.

Rezultatele sunt vizibile imediat după procedură*:

  • Ochii arată odihniți și reîmprospătați;
  • Inflamațiile sunt calmate;
  • Reduce cearcănele;
  • Reduce liniile fine;
  • Întărește mușchii ochilor, mărește flexibilitatea musculară și evidențiază conturul ochilor.
  • Curățarea profundă a porilor
  • Indepărtarea comedoanelor
  • Indepărtarea paraziților dermali
  • Reducerea dimensiunii porilor
  • Imbunătățirea texturii pielii
  • Tonifiere și hidratare

Crioterapia

Prin răcire se închid porii la maximum, astfel încât substanțele active să rămână în epidermă și să izoleze impuritățile și inflamația, calmând pielea. Astfel, efectul ingredientelor active este prelungit semnificativ.

Tratamente faciale de vara

Sosește vara si odată cu ea aduce și o mulțime de probleme de ingrijire a pielii. Tenul gras devine si mai "uleios" iar cel uscat capătă aspect dur si rugos. Cu toții suntem predispuși la erupții cutanate, rugozitate si acnee. Cu toate acestea, efectuarea unor schimbări in regimul propriu de ingrijire, poate contribui la evitarea problemelor aduse de căldurile toride ale verii. In timp ce una dintre modalitățile de a scăpa de o piele aspră si deshidratată este să consumați multe lichide, vă sugeram și câteva modalități care vă ajută să mențineți strălucirea pielii dvs:

-Asigurați un aport optim de Vitamina C - aceasta este responsabilă pentru menținerea colagenului, o piele sănătoasă , fermă și puternică ;

-Folosiți diferite proceduri de exfoliere - este esențial să eliminați celulele moarte care dăunează texturii pielii și produc un aspect neuniform si rigid.

-Nu uitati nici o clipă de protecția solară - rețineți că un produs de protecție solară este important și trebuie folosit pentru a ajuta ca tenul dvs să nu fie afectat 100% de razele UV

-Nu ignorați ingrijirea ochilor și a buzelor - acestea sunt zonele cele mai expuse, deci asigurați-vă că buzele sunt hidratate corespunzător cu balsam, iar ochii protejați cu ochelari de soare

-Asigurați o alimentație bazata in mare parte pe fructe si legume de sezon, consumați multă apă , sucuri de fructe si legume, pentru a reduce temperatura corpului expus la soare.

Tratamente faciale de vara disponibile in salonul nostru:

Tratament facial antirid / anti aging   

-are ca scop principal creșterea fermității și tonusului pielii. Prin procedura de contractare si relaxare alternativă a mușchilor faciali, aceștia își recăpăta "memoria", devin fermi și prezintă un tonus îmbunătățit. Repară pielea deteriorată, creează un strat de protecție a tenului, hidratează in profunzime si previne pierderea de apă la nivel transepidermal.

Tratament facial anti acnee 

 - acționează pe baza principiului de distrugere a bacteriei care provoacă acneea. Tratează acneea, îngrijește tenul gras și cu probleme si calmează iritația locală, reduce inflamațiile de la nivelul tenului, calmeaza pielea iritată in zonele afectata, accelerează vindecarea leziunilor cutanate.

Tratament facial cu acid hialuronic  

-Îmbunătățește matricea extracelulara cu acid hialuronic necesar hidratarii in profunzime a pielii si intineririi tenului, stimuleaza sinteza de colagen si elastină, previne pierderea de apă la nivel transepidermal, restaurează nivelul optim de hidratare, ameliorează drenajul limfatic, fortifică imunitatea pielii prin acțiunea antiinflamatorie. 

 Tratament facial cu colagen si elastina

- hidratează in profunzime pielea si creează o barieră externă de protecție, protejeaza pielea împotriva radiațiilor solare nocive, intărește sistemul imunitar al tenului, previne degradarea celulelor și procesul de îmbătrânire prematură, hidratează și hrănește pielea, acționează ca antioxidant puternic și reparator. 

Tratament facial hidratant  cu parafina

Tratamentul cu parafină cosmetică este indicat pentru hidratarea pielii chiar și în cele mai profunde țesuturi, ajuta la întârzierea apariției ridurilor și la netezirea liniilor fine. De asemenea, îmbunătățește fluxul sanguin și previne îmbătrânirea.Parafina cosmetică blochează apa la suprafața pielii și crește nivelul de hidratare după încheierea tratamentului. De asemenea, datorită căldurii, deschide porii și îndepărtează celulele moarte de piele. Rezultatul final este o piele hidratată și catifelată. 

Tratament facial cu peeling chimic superficial

Peelingul chimic este o procedura cosmetica neinvaziva de imbunatatire a aspectului pielii, care consta in aplicarea unei solutii chimice pe piele pentru a indeparta straturile superioare. Aceasta tehnica de infrumusetare este utilizata pentru a imbunatati aspectul pielii de pe fata, gat sau maini.

Despre

Solutia chimica aplicata pe piele in timpul procedurii conduce la exfolierea controlata a pielii, pentru a permite regenerarea acesteia. Rezultatul este un ten mai neted, cu mai putine riduri si un aspect vizibil mai sanatos.

Peelingul chimic este folosit pentru a trata ridurile, decolorarea pielii si cicatricile - de obicei la nivelul fatei. Procedura poate fi facuta si in combinatie cu alte proceduri cosmetice.

Peeling-ul chimic se foloseste in tratamentul:

  • Comedoanelor (puncte negre si albe)
  • Porilor dilatati
  • Hiperpigmentarilor (melasma, lentigine)
  • Ridurilor fine
  • Cicatricilor superficiale
  • Pentru ameliorarea texturii si luminozitatii pielii

Contraindicatii ale peelingului chimic:

Peelingul chimic nu este o procedura cosmetica recomandata tuturor persoanelor, dar este contraindicata persoanelor care:

• Urmeaza sau au urmat un tratament pentru acnee (izotretinoina) in ultimele sase luni

• Au un ten foarte inchis la culoare

• Au un istoric personal de cicatrici cu evolutie indelungata (cicatrici keloide)

• Au un istoric de eruptii/iritatii cutanate frecvente sau severe

*Toate informatiile prezentate mai sus sunt strict informative. Ele prezinta un serviciu oferit de salon si nu reprezinta o garantie. Rezultatele pot sa difere de la persoana la persoana. Nici o informatie de mai sus nu trebuie perceputa ca o promisiune, ea nereprezentand niciun fel de angajament, de nici o forma.

Style4you

VIZITAȚI-NE

Craiovei, strada:Constructorilor, nr 4a,  bloc Elite (in spatele scolii nr.11, vis-a-vis de izvor)

SUNAȚI-NE


Cosmetica: 0735 201 002

Coafor: 0723 380 142

Manichiura: 0757 011 064

Masaj: 0760 602 760-Berty

             0763 727 690-Andrada

SCRIEȚI-NE

Pagina de Facebook

https://www.facebook.com/Style4youSalon  


Orar

Luni - Vineri

08:00 - 20:00

SÂMBĂTĂ

08:00 - 14.00

DUMINICĂ

Închis

© 2021 Toate drepturile rezervate
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți